Політика конфіденційності

Використовуючи сайт vinoteka.in.ua, Користувач підтверджує, що він ознайомлений та погоджується з умовами Політики конфіденційності сайту, включаючи умови обробки персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а також надає свою згоду на збір, використання та обробку його персональних даних адміністрацією сайту vinoteka.in.ua.

1 Визначення термінів

1.1. «Адміністрація сайту» інтернет-магазину vinoteka.in.ua – уповноважені співробітники сайту vinoteka.in.ua, які діють від імені інтернет-магазину та здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.

1.2. «Персональні дані» – будь-яка інформація, що прямо або побічно стосується певної фізичної особи (суб'єкту персональних даних).

1.3. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.4. «Конфіденційність персональних даних» – обов'язкова для дотримання Адміністратором або іншими уповноваженими співробітниками сайту вимога не допускати їхнього поширення без згоди суб'єкта персональних даних.

1.5. «Користувач сайту інтернет-магазину vinoteka.in.ua» – особа, яка має доступ до Сайту за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.

1.6. «Cookies» – невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером та збережений на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожного разу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.7. «IP-адреса» – унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

2 ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Використання Користувачем сайту інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту інтернет-магазину .

2.3. Дана Політика конфіденційності застосовується лише до Сайту інтернет-магазину vinoteka.in.ua. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті інтернет-магазину .

2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту інтернет-магазину .

ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Дана Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на Сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання Товару.

3.2. Персональні дані, надані до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину vinoteka.in.ua в розділі про реєстрацію і включають в себе наступну інформацію:

3.2.1. ПІБ Користувача.

3.2.2. Адреса електронної пошти (e-mail).

3.2.3. Контактний телефон Користувача.

3.2.4. Місце проживання Користувача.

3.2.5. Адреса доставки Товару.

3.3. Інтернет-магазин захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи («піксель»):

  • IP адреса;
  • Інформація з Cookies;
  • Інформація про браузер (або іншу програми, яка здійснює доступ до показу реклами);
  • Час доступу;
  • Адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок;
  • Реферер (адреса попередньої сторінки).

3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин Сайту інтернет-магазину, що вимагають авторизації.

3.3.2. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення та вирішення технічних проблем і для контролю законності проведених фінансових платежів.

3.4. Будь-яка інша персональна інформація, не згадана вище (історія покупок, використовувані браузери та операційні системи тощо), підлягає надійному зберіганню та нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених у п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.

ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту інтернет-магазину може використовувати з метою:

4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті інтернет-магазину, для оформлення замовлення та (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином vinoteka.in.ua.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту інтернет-магазину.

4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи повідомлення та запити, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайству.

4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

4.1.7. Повідомлення Користувачеві сайту інтернет-магазину про стан Замовлення.

4.1.8. Обробки та отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг Користувача.

4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту інтернет-магазину.

4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди оновлень щодо продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або партнерів Інтернет-магазину.

4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.

4.1.12. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів інтернет-магазину з метою отримання продуктів, оновлень та послуг.

СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, у будь-який законний спосіб, зокрема, в інформаційних системах персональних даних з або без використання засобів автоматизації.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину vinoteka.in.ua, включаючи доставку Товару.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановлених законодавством України.

5.4. При втраті або розголошенні персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

5.5. Адміністрація сайту вживає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручування, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.6. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або іншим негативним наслідкам, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

6.1. Користувач зобов'язаний:

6.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину vinoteka.in.ua.

6.1.2. Оновлювати, доповнювати надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики Конфіденційності.

6.2.3. Вживати заходи обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника чи уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Адміністрація сайту, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2, 5.3 і 7.2 цієї Політики Конфіденційності.

7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.

7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

ВИРІШЕННЯ СУПЕРЕЧОК

8.1. До звернення в суд з позовом у спорах, що виникають із відносин між Користувачем сайту інтернет-магазину і Адміністрацією сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору).

8.2. Отримувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.

8.3. При недосягненні угоди суперечка буде передана на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

8.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності без згоди Користувача.

9.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід спрямовувати за адресами, вказаними в розділі «КОНТАКТИ».

9.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою …

usercartcrossmenu