СІЛЬ 2021: в Україні назвали найкращих рестораторів

Навіть найскладніший для галузі рік, частину котрого індустрія не могла функціонувати повноцінно, не завадила розвитку кафе, ресторанів, барів і кав’ярень в Україні. Зустрічайте нових володарів своєрідних «Оскарів» для тих, хто опікується смаковими задоволеннями мешканців і гостей країни – Національної ресторанної премії СІЛЬ.

Цьогоріч Найкращі ресторани, бари, кафе та кав’ярні обирали у 17 номінаціях. У фінал потрапили 145 закладів із 22 міст України. Їх визначили за допомогою голосування експертів, після чого члени журі відвідували заклади, щоби вибрати найкращі.

Тож, володарями найпрестижніших в галузі премій стали:

Найкраще міське кафеЖЗЛ, Київ

Найкращий ресторан національної кухні Fratelli, Одеса

Найкраща кав’ярняFoundation Coffee Roasters, Одеса

Найкращий заміський ресторанTerrace by the lake (Edem Resort Medical & SPA), селище. Стрілки, Львівська область

Найкращий винний барWin Bar, Київ

Найкращий ресторан азійської кухніТайський привіт, Київ

Найкраща кондитерськаSHOco, Львів

Найкращий пивний ресторанThis is pivbar, Київ

Найкращий ресторан з винною карткоюVino e Cucina, Київ

Найкращий ресторан при готеліPanorama (Edem Resort), селище Стрілки, Львівська область

Найкраще кафе-пекарняPaul, Київ

Найкращий ресторан української кухніРесторація Бачевських, Львів

Найкращий пивний барVar Var, Київ

Найкращий м’ясний ресторан Steak House, Київ

Найкращий барParovoz Speak Easy, Київ

Вибір журі Fish&Pussycat Sushi Bar, Київ

Відкриття рокуFenix, Київ

Вітаємо переможців і щиро радимо всім відвідати ці заклади, особливо якщо не бували в них раніше.

Коротка довідка: Національна ресторанна премія СІЛЬ® – головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні.

  • Премія заснована Андрієм Скіп’яном, керівником компанії Hoteliero, у 2013 році.
  • Наразі день премія збирає понад 2000 номінантів за рік! Перелік номінацій переглядається щорічно, відповідно до стану галузі та досвіду команди попередніх років.
  • Місія премії – розвиток ресторанної галузі України, об’єднання найкращих та формування якісних орієнтирів, на які можна рівнятися.
  • Принципи, якими вона послуговується: чесність, об’єктивність та незалежність оцінювання, а також професіоналізм експертів та членів журі.
  • Об’єктивність національної премії СІЛЬ® підкріплена постійним супроводом компанії-аудитора Grant Thornton, котра започаткована у 1924 та сьогодні є однією з провідних компаній з незалежного аудиту у світі.
  • До складу членів журі премії входять провідні фахівці ресторанної сфери України: представники ресторанів-переможців минулих років, ресторатори, шеф-кухарі, сомельє, шеф-бармени та лідери думок.
cart