СІЛЬ 2021: в Україні назвали найкращих рестораторів

СІЛЬ 2021: в Україні назвали найкращих рестораторів
Навіть найскладніший для галузі рік, частину котрого індустрія не могла функціонувати повноцінно, не завадила розвитку кафе, ресторанів, барів і кав'ярень в Україні. Зустрічайте нових володарів своєрідних «Оскарів» для тих, хто опікується смаковими задоволеннями мешканців і гостей країни – Національної ресторанної премії СІЛЬ.
Цьогоріч Найкращі ресторани, бари, кафе та кав'ярні обирали у 17 номінаціях. У фінал потрапили 145 закладів із 22 міст України. Їх визначили за допомогою голосування експертів, після чого члени журі відвідували заклади, щоби вибрати найкращі.
Тож, володарями найпрестижніших в галузі премій стали:
Найкраще міське кафе — ЖЗЛ, Київ
Найкращий ресторан національної кухні – Fratelli, Одеса
Найкраща кав'ярня — Foundation Coffee Roasters, Одеса
Найкращий заміський ресторан - Terrace by the lake (Edem Resort Medical & SPA), селище. Стрілки, Львівська область
Найкращий винний бар — Win Bar, Київ
Найкращий ресторан азійської кухні — Тайський привіт, Київ
Найкраща кондитерська — SHOco, Львів
Найкращий пивний ресторан — This is pivbar, Київ
Найкращий ресторан з винною карткою — Vino e Cucina, Київ
Найкращий ресторан при готелі — Panorama (Edem Resort), селище Стрілки, Львівська область
Найкраще кафе-пекарня — Paul, Київ
Найкращий ресторан української кухні — Ресторація Бачевських, Львів
Найкращий пивний бар — Var Var, Київ
Найкращий м'ясний ресторан — Steak House, Київ
Найкращий бар — Parovoz Speak Easy, Київ
Вибір журі — Fish&Pussycat Sushi Bar, Київ
Відкриття року — Fenix, Київ
Вітаємо переможців і щиро радимо всім відвідати ці заклади, особливо якщо не бували в них раніше.
Коротка довідка: Національна ресторанна премія СІЛЬ® – головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні.
- Премія заснована Андрієм Скіп’яном, керівником компанії Hoteliero, у 2013 році.
- Наразі день премія збирає понад 2000 номінантів за рік! Перелік номінацій переглядається щорічно, відповідно до стану галузі та досвіду команди попередніх років.
- Місія премії – розвиток ресторанної галузі України, об’єднання найкращих та формування якісних орієнтирів, на які можна рівнятися.
- Принципи, якими вона послуговується: чесність, об’єктивність та незалежність оцінювання, а також професіоналізм експертів та членів журі.
- Об’єктивність національної премії СІЛЬ® підкріплена постійним супроводом компанії-аудитора Grant Thornton, котра започаткована у 1924 та сьогодні є однією з провідних компаній з незалежного аудиту у світі.
- До складу членів журі премії входять провідні фахівці ресторанної сфери України: представники ресторанів-переможців минулих років, ресторатори, шеф-кухарі, сомельє, шеф-бармени та лідери думок.