Забути про правила, знайти свій шлях та створити унікальні й неповторні вина!
Виноградники компанії знаходяться в Київській та Одеській областях. При виробництві вина BIOLOGIST винороби по мінімуму втручаються в природні процеси ферментації та суворо дотримуються контролю температури. Гравітаційний принцип руху технологічного процесу і постійна генерація нових ідей дозволили зробити виробництво вин справжнім мистецтвом.
Щоб досягти підвищення імунітету лози і ґрунту, виноробня відмовилася використовувати гербіциди та пестициди, замінивши їх на засоби рослинного й мінерального походження. Для цього було зменшено обсяги винограду в два рази, а збір ягід відбувається в першу чергу за показниками pH – тільки зрілий виноград і тільки ягоди без пошкодження!
У виноробні мінімально використовують сірку та інші препарати для боротьби с оксидацією виноградного соку та вина. Для більшості вин проводиться довга мацерація (6-10 днів) з додаванням підсушених гребенів. Спонтанне бродіння відбувається в таких винах як Піно Нуар, Мерло, Одеський Чорний, Ркацителі, Шардоне, Аліготе.
BIOLOGIST – це також: