Biologist

Забути про правила, знайти свій шлях та створити унікальні й неповторні вина!

Виноградники компанії знаходяться в Київській та Одеській областях. При виробництві вина BIOLOGIST винороби по мінімуму втручаються в природні процеси ферментації та суворо дотримуються контролю температури. Гравітаційний принцип руху технологічного процесу і постійна генерація нових ідей дозволили зробити виробництво вин справжнім мистецтвом.

Щоб досягти підвищення імунітету лози і ґрунту, виноробня відмовилася використовувати гербіциди та пестициди, замінивши їх на засоби рослинного й мінерального походження. Для цього було зменшено обсяги винограду в два рази, а збір ягід відбувається в першу чергу за показниками pH – тільки зрілий виноград і тільки ягоди без пошкодження!

У виноробні мінімально використовують сірку та інші препарати для боротьби с оксидацією виноградного соку та вина. Для більшості вин проводиться довга мацерація (6-10 днів) з додаванням підсушених гребенів. Спонтанне бродіння відбувається в таких винах як Піно Нуар, Мерло, Одеський Чорний, Ркацителі, Шардоне, Аліготе.

BIOLOGIST – це також:

  • винний клуб;
  • зала з великим екраном і тераса;
  • кіно, вино, гарна музика, дегустації, винні лекції;
  • українські устриці, равлики, сири та інші смаколики.
usercartcrossmenu