Čopak wine 

Натуральне закарпатське вино з європейських сортів винограду, що виготовлене за сучасними виноробними технологіями

У радянські часи в цій місцині знаходилася шкільна біологічна база, зростав навчальний виноградник. Саме на тій занедбаній ділянці, що так і називалася – Шкільна винниця, у 2013 році на площі 3 га Влад Чопак висадив новий виноградник. Зараз у винарні Čopak wine  представлені вина європейських сортів винограду – Липовина, Фурмінт, Мускат Люнель, Каберне Совіньйон. Щороку виготовляється до 10 тис. літрів напоїв.

Čopak wine – єдина виноробня в Україні, яка виготовляє свій хіт вино Самородне за Токайською технологією. Плетена корзина, об’ємом 22 кг вдягається на спину збирачу. До корзини потрапляє лише вражений благородною пліснявою Ботритис виноград, що збирається вручну. Після переробки виноград заливають сухим вином, який є купажом білих сортів, витриманим у дубовій бочці протягом двох років, та настоюють протягом декількох місяців. 

Власники винарні також запрошують не тільки відвідати дегустаційний зал, а й навіть взяти участь у зборі урожаю винограду!

usercartcrossmenu