Father’s Wine

Сімейна виноробня – від хобі до успішного бізнесу

Виноробню засновано в 2010 році, чому передувало вирощування лози 40 сортів технічного винограду з метою випробувати виноробний потенціал Тернопільщини. Більшість цих сортів були новими та нетиповими для українського виноробства. Після смерті засновника Володимира Буячка його хобі перетворили на справу життя його дружина та діти. Ідею сучасного крафтового вина втілили в життя, а вино назвали на честь батька – Father's Wine.

У 2019 році бренд отримав ліцензію малих виноробів та офіційно вийшов на український ринок, ставши першою в історії виноробнею на Тернопільщині з власним виноградом та унікальними сортами! Для виробництва використовується 80% урожаю власних плантацій, необроблених пестицидами, а виноград збирається вручну. У виноробні працює європейське високотехнологічне обладнання, бродіння відбувається у професійних ємностях з нержавіючої сталі. Практикується витримка в глиняних амфорах і дубових баріках з Франції та України.

Сьогодні виноробня має 4 га виноградників, власне виробництво – 23 тис. пляшок на рік та випускає лімітовані вина невеликими партіями.

usercartcrossmenu