Натуральне вино від винороба, який закоханий у свою справу
Понад 24 роки Олександр Ковач займається виробництвом вина. Дегустаційний зал в Ужгороді, що відкрився у 2007, став першим у цьому місті. Тут представлені виключно місцеві закарпатські вина, які виробляє сімейна крафтова виноробня. Винна карта налічує 33 позиції. Білі і червоні, сухі та десертні вина неодноразово ставали призерами українських та міжнародних дегустаційних конкурсів.
Саме на цій виноробні виготовлено перше ігристе Закарпаття. Для напоїв використовується лише найякісніший виноград, не додається цукор, а плодово-ягідні вина, дистиляти та настоянки виготовляються тільки зі справжніх закарпатських фруктів!
Окрім дегустаційного залу в Ужгороді, ви можете відвідати виробництво в с. Концово Ужгородського району та про дегустувати вино просто з діжок. А у центрі Львова знаходиться ресторація «Винарня Ковача», де вдало поєднуються закарпатська кухня та закарпатські вина.